Om oss

Vi gillar att leka men även att träna upp våra husdjur. På grund av det har vi köpt väldigt många leksaker, burar, sängar med mera. Detta gör att vi har mycket kunskap inom just djur. Vi kan mycket om hundar och katter men även om mer ovanliga djur som kaniner och marsvin.

Vi skapade den här sidan för att vi vill dela med oss av all vår kunskap. Vi har jobbat mycket med djur i många år och tänkte att vi kunde hjälpa till. Det kan vara väldigt svårt att veta vad som är bäst innan man har provat det själv. Det är därför som vi vill hjälpa till och sprida vidare vår kunskap.

Våra rekommendationer är huvudsakligen baserade på våra egna erfarenheter men ibland har vi behövt läsa igenom andra produkttester och användarrecensioner. När vi läser tester och recensioner tar vi alltid information från pålitliga och välkända hemsidor.

För att hålla uppe vår sida och uppdatera den regelbundet använder vi oss av sponsrade länkar. Om det köps något genom en av våra länkar så får vi en liten provision av hela priset. Affären betalar alltså en liten summa pengar till oss här på Alltfördjur. Det är dock viktigt att komma ihåg att priset på produkten inte påverkas utan det hjälper bara oss lite.

Scroll to Top